Data Coöpdagen 2019

De komende tijd zullen we om de drie weken (en soms om de vier weken) een Coöpdag houden. Dit zijn de komende data: 11 januari 1 februari 1 maart 22 maart 12 april 3 mei 24 mei 14 juni 12 juli 2 augustus 30 augustus

.

Data Coöpdag Herfst/Winter 2018

De komende tijd zullen we wisselend (om de twee en om de drie weken) een Coöpdag houden. Dit zijn de komende data:     14 september 5 oktober 19 oktober 9 november 30 november 14 december 11 januari       We hopen jullie weer allemaal te zien het komende halfjaar!  

.

Data Coöpdag Zomer 2018

  Dit zijn de data van de komende Coöpdagen: 22 juni 13 juli 3 augustus 24 augustus (wegens vakanties geannuleerd) 14 september   (Hopelijk) elke keer met Coöpmaaltijd!

.

We hebben een logo!

Misschien was het jullie al opgevallen maar sinds enkele weken hebben we een écht Foodcoop Amsterdam logo. Ons logo is ontworpen door Wietske Lutgendorff. Dit is hoe Wietske te werk ging: 'De coöp staat voor mij voor sociaal en samen. Mijn ... Read more »

.

Welke producten mis je in ons assortiment van De Nieuwe Band?

Het assortiment van De Nieuwe Band is ontzettend groot. Daarom is er bij de oprichting van Foodcoop Amsterdam voor gekozen om niet alle producten die we kunnen bestellen op te nemen in de bestelsoftware. Woensdag gaan we de lijsten weer ... Read more »

.

Coöpdagen in winter/voorjaar 2018

De komende tijd zal er elke drie weken een Coöpdag worden georganiseerd in De Havelaar. Dit zijn de komende data: 9 februari 2 maart 23 maart 13 april 4 mei

.

De Foodcoop in de zomer

De komende drie maanden doen we het iets rustiger aan. Vorige week bleek al dat er richting de vakantieperiode minder wordt besteld. Daarom houden we alleen op de komende dagen een Coöpdag: 14 juli 11 augustus 8 september   Het goede nieuws is dat we wel ... Read more »

.

Coöpdag en Maaltijd – 19 Mei 2017

De lijsten staan weer open voor volgende week vrijdag, en...... er zal dan ook gekookt worden! Hopelijk is het mooi weer en kunnen we voor het eerst dit jaar buiten op de picknicktafels van de Havelaar eten. Het menu is ... Read more »

.

Coöpdag Met Maaltijd – 7 april 2017

Volgende week vrijdag is er weer een Coöpdag en er zal dan ook worden gekookt. Wat er op het menu staat is nog een verrassing! De lijsten staan al open, dus bestel snel voor vrijdag en voeg ook een Coöpmaaltijd ... Read more »

.

17 maart Coöpdag

Twee weken geleden ging de bestelling bij de Nieuwe Band helaas niet door omdat het minimumbedrag niet werd gehaald. Komende vrijdag kunnen we herkansen. Dus... begint die voorraadkast een beetje leeg te worden? Bestel dan snel voor 17 maart!!!!

.
H&H Color Lab