Workshop conserveren – 2 en 9 oktober 2015

Er is op dit moment veel oogst – uit de moestuinen maar ook gewoon uit de natuur.
Aanstaande vrijdag 2 oktober en vrijdag 9 oktober organiseer ik een workshop hoe je al die mooie producten kunt bewaren – ik wil met name mijn kennis delen over inleggen en fermenteren. Ik zorg voor alle ingredienten en materiaal* – denk aan wildpluk als gele kornoelje, paddenstoelen (ovb), wilde peertjes, dilleschermen en ook de oogst van moestuinen: afhankelijk van wat er is gaan we werken met courgette, uien, knoflook, bietjes, pompoen, de mooie gele Bloemendaalse kool, en uiteraard de overvloedig aanwezige rode-, witte- en groenekool. Sien Niermeyer gaat vrijdag koken (spannend!), na het eten gaan we aan de slag.
Wanneer: vrijdag 2 oktober van 18.30 tot 21.00
Waar: De Havelaar Douwe Dekkerstraat 2
Kosten – Leden 10 euro (voor alle onkosten – als er iets overblijft gaat dat naar de kas van Foodcoop Amsterdam)
– Niet leden betalen wel voor mijn kennis: 40 euro
Info: Fiona Ivanov 0650664743 – info@foodcoopamsterdam.nl

H&H Color Lab