Nieuwsbrief – 6 maart 2015

FoodCoop Nieuwsbrief 6 maart 2015

Dames en heren,

Binnenkort (wellicht dinsdag) zullen de bestellijsten open gaan!

Uitgebreider De Nieuwe Band assortiment
In verband met veler verzoek om een uitgebreider assortiment van De Nieuwe Band zijn we druk bezig om een nieuwe lijst softwarematig te verwerken vóór de nieuwe ophaaldag. Lukt dit niet op korte termijn dan zullen we nog eenmaal met de oude lijsten opengaan.

Zijn er nog verzoeken om bepaalde boodschappen dan horen wij dat graag.

Verse groenten
Wij zijn bekend met het verlangen van leden naar verse groenten. De lente-oogsttijd van de stadsmoestuinen begint op zijn vroegst volgende maand. Er is een mogelijkheid om biologische groenten van Krispijn uit de Noord-Oostpolder aan te bieden, maar daar hangt een prijskaartje aan van 60 euro. Helaas kan FoodCoop deze extra kosten met de huidige bestelhoeveelheden niet dragen. Het staat de leden vrij om dit bedrag met een groep zelf op te brengen.

Nieuwe locatie
Het bestuur onderzoekt verschillende opties voor een nieuwe, gratis locatie voor FoodCoop Amsterdam waar we ook kunnen koken en eten. We hopen jullie binnenkort een verhuisbericht te kunnen sturen met een nieuwe thuisbasis.

Ophalen
Tot het verhuisbericht de deur uit is, blijft de voorlopige ophaallocatie het huis van Pauline, Admiraal de Ruijterweg nr 241.
De afgelopen twee keer heeft Pauline haar huis beschikbaar gesteld. Dat ging heel goed en het was gezellig. Hartelijk bedankt Pauline voor de gastvrijheid!

We zien je graag terug op 18 maart!

Namens Team Foodcoop Helen Powel (communicatie)

0 Comments

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


H&H Color Lab