Coöpdag 3 juli 2015

De Havelaar op vrijdag

Zoals bekend hebben we een nieuwe plek gevonden! Vanaf 3 juli is het Buurtcentrum de Havelaar onze nieuwe uitvalsbasis – op Douwe Dekkerstraat 2 van 18 tot 20 uur. We gaan niet alleen weer samen eten (Fiona en vrijwilligers maken iets bijzonders voor de gelegenheid), producenten komen met hun producten & verhaal.

We hopen op een grote opkomst! Komt allen en neem vrienden, vriendinnen, familie en buren mee.

Fijn als je je aanmeldt via info@foodcoopamsterdam.nl

En BYOB geldt nog steeds – bring your own booze – wij zorgen voor het eten, drankjes neem je zelf mee.

 

Meer werk takenlijst

De verhuizing naar een grote ruimte plus weer samen eten betekent ook meer werk.

We werken aan een nieuw systeem voor verdeling van dit werk. Er komt een takenlijst voor elke afhaaldag. Bij het bestellen geef je aan welke taak je kan verrichten. Komt de lijst niet vol dan gaan wij gericht vragen werk te verrichten. Op deze manier hopen we ervoor te zorgen dat het werk coöperatief verdeeld wordt. We willen zo snel mogelijk op deze manier aan het werk. Zodra we van start gaan horen jullie het.

 

H&H Color Lab