Welke producten mis je in ons assortiment van De Nieuwe Band?

Het assortiment van De Nieuwe Band is ontzettend groot. Daarom is er bij de oprichting van Foodcoop Amsterdam voor gekozen om niet alle producten die we kunnen bestellen op te nemen in de bestelsoftware. Woensdag gaan we de lijsten weer eens flink opschonen. Producten die nooit worden besteld halen we er dan uit, maar we kunnen ook nieuwe producten toevoegen.

Dus: mis jij iets in ons assortiment of kon je tot vandaag jouw favoriete dadelstroop niet bij ons bestellen? Ga dan naar de website van De Nieuwe Band, zoek op of dit product door hen wordt geleverd, en zo ja, stuur een e-mail naar info@foodcoopamsterdam.nl.

Wij zullen dan jouw favoriete product toevoegen aan onze bestellijst en hopelijk krijgen we in het vervolg samen die doos vol!

Producten Nieuwe Band

H&H Color Lab