We hebben een logo!

Misschien was het jullie al opgevallen maar sinds enkele weken hebben we een écht Foodcoop Amsterdam logo. Ons logo is ontworpen door Wietske Lutgendorff. Dit is hoe Wietske te werk ging:

‘De coöp staat voor mij voor sociaal en samen. Mijn ontwerp is afgeleid van een foto die door jullie werd gebruikt als profielfoto op jullie facebookpagina. Het is een foto van een krijttekening op een menu bord, gemaakt door een lid van de coöp. Het handschrift heb ik gedigitaliseerd tot dit logo. De gedachte is dat er wellicht ook nog andere handschriften van andere (nieuwe) Foodcoop Amsterdamleden bij kunnen komen. Verder zou de achtergrond van het logo kunnen mee veranderen met bijvoorbeeld de seizoenen. Een even dynamisch logo als de coöp zelf dus.’

 

foodcoopamsterdamwebsite-01[2077]Logo

H&H Color Lab