Productaanbod

Wat kan je bij Foodcoop Amsterdam kopen?

Voor het grootste gedeelte van je dagelijkse boodschappen kan je bij Foodcoop Amsterdam terecht. Allereerst werken we samen met biologische groothandel Odin. Dit betekent dat we ongeveer alle houdbare artikelen kunnen bestellen die ook in een doornsnee biologische winkel verkrijgbaar zijn, maar dan voor nagenoeg de inkoopprijs. Daarnaast hebben we verse buffelmozzarella, ricotta en diepgevroren grasgevoerd buffelvlees in ons assortiment, geproduceerd door Buffalo Farm Twente (niet in de winter).

Voorheen hadden we samenwerkingen met diverse leveranciers van biologische groenten. Wellicht dat we oude samenwerkingen in de toekomst weer kunnen hernieuwen of dat we nieuwe leveranciers aan ons aanbod kunnen toevoegen.

Voor het productaanbod geldt tot slot: hoe meer leden telkens bestellen, hoe groter het assortiment en hoe groter de kans dat we alle bestelde producten kunnen leveren. De meeste leveranciers werken met minimum hoeveelheden; als er niet genoeg besteld wordt gaat de levering niet door. Dit betekent dat we als coöperatie ‘volle’ dozen noten of pasta bij Odin moeten bestellen.

 

H&H Color Lab